Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

O ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ

“Το ΠΑΣΟΚ συνειδητά διέλυσε τον κοινωνικό ιστό” συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης, προαναγγέλλοντας παράλληλα την ανακατάταξη της οικονομίας μέσω σοβαρού προγράμματος της Ν.Δ. για ανάπτυξη και μεγέθυνση οικονομίας, μέσω στοχευμένων δράσεων που θα εξασφαλίσουν 90.000 θέσεις εργασίας. Παράλληλα, ο κ. Βορίδης ανέφερε πως η Ν.Δ. σκοπεύει να καταργήσει το νόμο Ραγκούση περί ιθαγένειας, ως σοβαρό μέτρο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας.
"Είναι ξεκάθαρο πως η μόνη ελπιδοφόρα κίνηση για να πάει μπροστά η χώρα είναι η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς. Η λύση για να σωθούμε βρίσκεται σε μια και μόνο λέξη: ανάπτυξη" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης, που χαρακτήρισε ευτυχή συγκυρία τις προτάσεις της Ν.Δ. μέσα σε ένα σύστημα που αποσυντίθεται διαρκώς. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κάλεσε τον κόσμο της Ν.Δ. να συστρατευθεί και παράλληλα να πείσει τον καθέναν φίλο, γείτονα, συμπολίτη να εμπιστευτεί τις προτάσεις της Ν.Δ. "για να μη χάσουμε άλλη ευκαιρία" όπως τόνισε.

Στην ομιλία του κ. Βορίδη, που παρακολούθησαν περίπου 350 άτομα, ήταν μεταξύ άλλων παρόντες οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το κόμμα της Ν.Δ., όπως και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος.
Ο κ. Βορίδης έφτασε νωρίς το απόγευμα στο Αίγιο συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη κ. Μπάμπη Καραθάνο, συναντώντας στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. και γύρω στις 6.30 έφτασε στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο έχοντας ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί του. Ο δήμαρχος έθεσε στον Υπουργό τα μείζονα ζητήματα της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου και του σιδηροδρόμου, καθώς η έλλειψη των δύο αυτών συγκοινωνιακών αξόνων δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην περιοχή. Ο υπουργός τόνισε πως αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης να απεμπλακούν τα έργα για την Ολυμπία Οδό και πως στην κατεύθυνση αυτή η κυβέρνηση εργάζεται πυρετωδώς με συνεχείς διαβουλεύσεις με τις τράπεζες ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση. Παράλληλα, υπενθύμισε την καλή πορεία των έργων, μέσα στα χρονοδιαγράμματα, της κατασκευής της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής.
Σε ερώτηση του filodimos.gr για τις παλαιότερες εξαγγελίες για μείωση διοδίων, ο κ. Βορίδης τόνισε πως επέρχονται στοχευμένες δράσεις για τη μείωση του κόστους της διαδρομής σε δρόμους που δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τους. Μάλιστα, μίλησε για σχέδιο που προβλέπει την επαναφορά της τιμής των διοδίων σε συγκεκριμένους σταθμούς, σε τιμές προ έναρξης των έργων. "Σκεφτόμαστε να προαναγγείλουμε αυτό το σχέδιο σύντομα" κατέληξε ο κ. Βορίδης.

ΠΗΓΗ : FILODIMOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου