Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Γιώργος Δρακούλης:Η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται να μιλήσει στους πολίτες για την «ταμπακέρα»…


Οι εξαγγελίες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στο ΕΒΕΑ με την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση απείχαν από το συνηθισμένο λόγο της υποσχεσιολογίας και της αοριστολογίας των πολιτικών.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μίλησε για μαγικές λύσεις όπως μιλούν άλλες πολιτικές δυνάμεις. Αντίθετα μίλησε με σύνεση και υπευθυνότητα προς τον ελληνικό λαό με σχέδιο ευθύνης και με προτάσεις ρεαλιστικές, συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες και υλοποιήσιμες που συγκεντρώνονται όλες στην λέξη-κλειδί την ΑΛΛΑΓΗ άρδην της χώρας για ένα καλύτερο αύριο μέσα στην Ευρώπη!
Οι αδιέξοδες και ανεύθυνες πολιτικές πλήγωσαν τον τόπο, δημιούργησαν πολλαπλά προβλήματα κοινωνικής υφής αλλά και διαβίωσης στους πολίτες και οδήγησαν την χώρα σε έναν εθνικό απομονωτισμό αδιεξόδου που εγκυμονεί σοβαρούς και άμεσους κινδύνους.
Οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να αναρριχηθούν μέσα στην κοινωνική σύγχυση, που σπεκουλάρουν πάνω της θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την χώρας μας, που επενδύουν σε αυτή την καταστροφολογία, που καλλιεργούν την εθνική απελπισία με τελικό σκοπό να κερδοσκοπήσουν πάνω της είναι βέβαιο ότι δεν θα οδηγήσουν την Ελλάδα μακριά από το τέλμα της κρίσης αντίθετα θα την οδηγήσουν σε νέα και πιο επικίνδυνα εθνικά αδιέξοδα.
Στον αντίποδα η Νέα Δημοκρατία, το μόνο κόμμα που έχει μείνει όρθιο με θέση ευθύνης με αίσθηση του χρέους απέναντι στους Έλληνες πολίτες και ο Αντώνης Σαμαράς επενδύουν στην αναγέννηση της χώρας εντός του πλαισίου της Ευρώπης. Με την παρουσίαση του Εθνικού σχεδίου εξόδου της χώρας από την κρίση η Νέα Δημοκρατία έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν φοβάται να μιλήσει στην κοινωνία για την «ταμπακέρα» και τις ολέθριες συνέπειες που θα είχε μια έξοδο της χώρας από το ευρώ για τους πολίτες αλλά και να καταστήσει σαφείς τις προτεραιότητες της που είναι η ανάκαμψη της χώρας, η ανακούφιση των πολιτών, η επαναδιαπραγμάτευση για την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής σε μια Ευρώπη που και αυτή αλλάζει και τέλος η δικαιοσύνη και η ασφάλεια για να αποκατασταθεί η κοινωνική συνοχή.
Οι δεκαοχτώ προτάσεις κοινωνικής ανακούφισης, ανάκαμψης και ανάπτυξης της χώρας που παρουσιάστηκαν είναι οι άμεσες Κυβερνητικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές που θα βγάλουν την χώρα από την ύφεση, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αποκαταστήσουν την κοινωνική ενότητα.
Ο κεντρικός άξονας του προγράμματος συνοψίζεται κυρίως στην ελάφρυνση των «πληγέντων» πολιτών, στην εφαρμογή ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος που δίνει πολλαπλά οφέλη και κίνητρα, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της χώρας και των πολιτών εντός της ευρωζώνης που είναι απαρέγκλιτος όρος αλλά και στην αποκατάσταση κρατικών αστοχιών στην δημόσια διοίκηση, παραλήψεων και αδικιών.
Είναι στο χέρι μας στις 17 Ιουνίου να αλλάξουμε το τοπίο για μια νέα αρχή στην χώρα μας! Στις 17 Ιουνίου αποφασίζουμε αν θέλουμε μια Ελλάδα της ελπίδας και της ανάπτυξης ή μια Ελλάδα εθνικής καταρράκωσης και άθυρμα ανεύθυνων πολιτικών. Στις 17 Ιουνίου επιλέγουμε υπεύθυνα για την χώρα και δυναμώνουμε την ελπίδα, συμμετέχουμε στην αλλαγή για μια νέα αρχή, για μια νέα Ελλάδα! Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει!

    Με εκτίμηση
Γιώργος Δρακούλης
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου