Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Κ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Η ΟΝΝΕΔ

Ο κ. Χατζηδάκης, κάλεσε τους παριστάμενους, αλλά και όλους τους Έλληνες, να απορρίψουν το... «μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ», όπως χαρακτηριστικά είπε, το οποίο χαρακτήρισε ως το χειρότερο και πλέον ισοπεδωτικό για την κοινωνία. «Δεν μπορούν να παίζουν με την χώρα όπως τα παιδιά με τα κουβαδάκια τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, επισημαίνοντας πως το κόμμα του Α. Τσίπρα, από την μία πλευρά δεν θέλει το μνημόνιο, αλλά από την άλλη θέλει τα χρήματα της Ευρώπης και ενώ τάζει να επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στα επίπεδα του 2009, εντούτοις εξαγγέλλει νέες φορολογίες σε επιχειρήσεις και πολίτες. «Αν ο κ. Παπανδρέου το 2009 έλεγε "λεφτά υπάρχουν", σήμερα ο κ. Τσίπρας λέει "λεφτά υπάρχουν να φάνε και οι κότες"!
Διακηρύσσουν πως θα κάνουν το 8ο θαύμα του κόσμου, αυτό δηλαδή που δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Ραχόϊ στην Ισπανία, ούτε ο Μόντι στην Ιταλία, ούτε κανένας άλλος. Πραγματικά, εντυπωσιάζομαι με αυτά που ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ και απορώ με το περίσσευμα λαϊκισμού που εμφανίζει ένα κόμμα που θέλει να λέει ότι ανήκει στον χώρο της Αριστεράς. Δυστυχώς, όμως, ο Μαυρογυαλούρος δεν ήταν μόνο ήρωας μιας κινηματογραφικής ταινίας. Μαυρογυαλούροι κυκλοφορούν ανάμεσα μας...» είπε ο πρώην υπουργός.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
Ο κ. Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας την πρόταση της ΝΔ, και αφού ανέφερε πως επί ΠΑΣΟΚ ακολουθήθηκε με λάθος τρόπο μια λάθος συνταγή, τη συνόψισε σε τρεις άξονες: Επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, ελάφρυνση των δυσμενών επιπτώσεων του μνημονίου στον λαό και ανάπτυξη. Ενώ ειδικότερα για την ανάπτυξη, τόνισε πως απαιτείται σταθερή κυβέρνηση, ρευστότητα και άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα. «Το κράτος το βλέπετε. Δεν έχει χρήματα ούτε για τα... κορδόνια των παπουτσιών του. Άρα, όποιος τάζει θέσεις εργασίας στο δημόσιο λέει ψέματα. Οι θέσεις εργασίας θα έρθουν μέσω επενδύσεων στον ιδιωτικό τομέα» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου